MIDI MARCHé

MIDI MARCHé puur en vers eten en drinken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 341 beoordelingen
8 jan 2022 om 13:52 Heerlijk eten en sneller bezorgd dan verwacht. Top!
22 dec 2021 om 20:34 Het eten is altijd lekker maar de bezorging was heel laat en de soep en de sap waren gelekt in de tas. Wat heel jammer is. Het broodje was heel fijn.
3 dec 2021 om 20:32 Niet helemaal gekregen wat we hadden besteld. Wel lekker eten.
1 dec 2021 om 11:47 Heerlijk gegeten, na stipte bezorging!
12 nov 2021 om 19:21 Ik heb vaker bij Midi Marché besteld en de vorige keren vond ik het eten heel lekker. Nu viel het erg tegen. Het eten was lauw en niet goed gaar. Hopelijk iets eenmaligs….
5 nov 2021 om 17:33 Geweldig eten!
1 nov 2021 om 19:26 Top!
21 okt 2021 om 9:23 Superlekker gekruide kip en verse groenten! Mijn wissel naar aardappels i.p.v. couscous als bijgerecht was helaas niet goed gegaan.
20 okt 2021 om 15:27 Heel lekker en gezond! Alle broodjes vol met lekkere groentes. Genoeg vega opties
18 okt 2021 om 19:30 Heerlijk Eten. Bezorgtijd wel lang; 1,5 uur op maandag. Niet handig ingepakt, de hele tafel lag vol met olie omdat dit van het vershoudfolie afdroop en het bakje ook nat was, misschien handig om dit anders te verpakken. Vriendelijke bezorger.
14 okt 2021 om 15:46 Bezorging was prima. Ik had alleen een Houda ZONDER kaas doorgegeven. Dit is helaas misgegaan.
13 okt 2021 om 11:21 Broodjes hebben geen smaak + zat courgette op broodje ipv aubergine.. best een verschil? Hoe kan deze tent zulke Hoge reviews hebben?